Palvelut

Agentuuri

Toimimme muutamille yhteistyökumppaneillemme agentuurina. Sopimus voi olla projektikohtainen tai pidempiaikainen yhteistyö.

Kansainvälistyminen

Autamme eri vaiheessa olevia artisteja kansainvälistymään. Sovi kanssamme palaveri niin mietitään yhdessä kansainvälistymiseen liittyviä tavoitteita. Meillä on kokemusta myös kulttuurialan kv-projektien rahoituksen hankkimisesta.

Koulutus

Olemme kokeneita ja innostavia kouluttajia. Eri kestoisten koulutusten aiheina voivat olla mm. viestintä, markkinointi, myynti, urasuunnittelu ja music management.

Myynti ja markkinointi

Hoidamme puolestasi kontaktoinnin potentiaalisiin asiakkaisiin, sovimme tapaamiset tai hoidamme myynnin ja markkinoinnin avaimet käteen -periaatteella alusta loppuun. Teemme myös myynnin ja markkinoinnin suunnittelua. Meillä on kokemusta mm. tapahtuma- ja jäsenmarkkinoinnista, ilmoitus-, keikka- ja ryhmämyynnistä.

Tiedotus

Teemme tapahtumien ja tilaisuuksien tiedotusta sekä tiedotussuunnittelua. Tiedotusyhteistyö voi olla kaikkea yhden tiedotteen lähettämisestä aina laajamittaisen tiedotussuunnitelman laadintaan ja toteutukseen. Erityisosaamisena sosiaalisen median viestintä (Facebook, twitter, instagram).

Tuotanto- ja projektipalvelut

Autamme artisteja ja yhtiöitä mm. konsertti-, kiertue- ja tapahtumatuotannossa. Tarjoamme ammattitaitoamme erilaisiin projekteihin sekä tarvittaessa hoidamme koko tuotannon alusta loppuun. Tukenamme on laaja ammattilaisten verkosto eri aloilta. Meillä on kokemusta mm. festivaalien ja kotisivujen tuottamisesta, sekä erilaisten kansainvälistymisprojektien hoidosta.

Valmennus ja mentorointi

Riitta Huttunen on valmistumassa We Create -valmentajaksi. Valmentaja auttaa sinua löytämään vahvuutesi ja saavuttamaan asettamasi tavoitteen. Joskus valmennushetki voi toimia apuna ajatusten jäsentämisessä ja uuden suunnan löytämisessä. Riitta ja Sirpa jakavat mielellään myös kokemustaan musiikkialalta, jolloin kyseessä on mentorointi.