Musapatti

Mimmit tekee oppimisesta lasten leikkiä

Palkittu lastenmusiikkiyhtye Mimmit äänittää täysin uudella idealla tehtävää lastenlevyä ”Mimmit Musapatti”. Levyn rahoittamiseksi on käynnistetty joukkorahoituskampanja. ”Musapatti”- levyyn liittyy lisäksi digitaalinen ”Musapatti Extra”, jonka avulla lapset oppivat lisää levyn aiheista. Kekseliäs projekti yhdistää ennennäkemättömällä tavalla musiikin ja oppimisen!

Voiko oppiminen olla näin hauskaa ja helppoa? Voi! Vuoden lastenlevyllä palkitun Mimmit-lastenmusiikkiyhtyeen uusi ”Musapatti”- levy tekee oppimisesta lasten leikkiä. Korvamatolaulujen kautta tieto tarttuu kuin purkka; hauskasti, mukaansatempaavasti ja jännittävästi. Musiikin avulla jokaisesta tulee taitava MUSAPATTI!

”Musapatti”-levyltä lapset oppivat uusia asioita vaikkapa dinosauruksista, avaruudesta, elämän synnystä, kemiasta ja tyttösankareista. Lisäksi rallatellen päähän uppoaa niin englantia kuin ihmisen biologiaa.

Mimmien tavaramerkiksi muodostuneet tarttuvat ja vauhdikkaat laulut sekä akustiset soittimet ovat edelleen mukana. Levyllä tulee vierailemaan Mimmien oman bändin lisäksi Suomen ykkösrivin muusikoita kuten Jukka Eskola, Ninni Poijärvi, Antti Paalanen, Milla Viljamaa ja monia muita. Levyn tuottaa Kaihon karavaani- yhtyeestä tuttu huipputuottaja Sampo Haapaniemi. Levy julkaistaan huhtikuussa 2019.

”Musapatti”- projekti laajenee levystä tulevaisuudessa myös digitaaliseksi oppimiskonseptiksi, jonka keskiössä on idea laulun, leikin, liikkeen ja liikkuvan kuvan yhdistämisestä oppimisen tueksi. Konsepti on esteetön (siinä käytetään muun muassa tukiviittomia) ja osallistava. Mimmit työstävät oppimateriaalia yhdessä kasvatusalan huippuammattilaisista kootun tiimin kanssa. Konseptista suunnitellaan vientituotetta, ja alustavaa kiinnostusta on jo Japanissa ja Saksassa. ”Musapatti”- oppimiskonseptin kehittämistä tukee Pohjois-Karjalan elykeskus.

MIMMIT

Lasten suursuosikit Mimmit ovat ilahduttaneet lapsia ja aikuisia jo yli 10 vuotta levyillä, TV-ohjelmissa, konserteissa, kirjoissa!

Mimmit ovat tehneet yli 500 konserttia Suomessa ja ulkomailla ja ovat julkaisseet viisi levyä, kuusi kirjaa ja kolme TV-sarjaa. ”Ystävyys” valittiin vuoden 2017 lastenlevyksi. Levyt ovat saavuttaneet kaksi Emma-ehdokkuutta ja TV-sarjat kaksi Kultainen Venla-ehdokkuutta. Mimmit-animaatiot on myyty 40 maahan. Mimmien videoita on katsottu Youtubessa yli 2 miljoonaa kertaa. Mimmit tekivät syksyllä 2015 tunnuskappaleen Japanin suurimman tavarataloketjun joulukampanjaan. Joulukuussa 2018 Saksan merkittävin lastensisältöjen tuottaja Kiddinx julkaisi Mimmit DE-kokoonpanon ja viisi Mimmit-kappaletta Saksassa.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Pauliina Lerche
040 7363 529
lerchepauliina@hotmail.com
www.mimmit.com

Mesenaattikampanja: https://mesenaatti.me/campaign/?id=1130#single/view

Kuvia: https://mimmit.com/medialle/

Oheisen kuvan tiedot: © Vuokko Salo ja Nina Halmetoja

Tiedotus: Marjatta & Kaisa