JAM 31.8.2017

Tanssiteatteri Glims & Glomsin vauhdikas JAM saa ensi-iltansa 31.8. Espoossa. Koomisen iloittelun ja soljuvien tapahtumien alla JAM käsittelee vauhdilla muuttuvaa maailmaa. Mykkä tarinankerronta ottaa lapset ja muut klovnien hurmaamat kämmenelleen yllättävien tapahtumien pyörteisiin.

Herra Jam Hillon mukana kulkee hänen koko omaisuutensa. Hänen laukuistaan löytyy kaikki tarpeellinen, mutta myös antiikkia, jonka arvon vain herra Hillo ymmärtää. Entisen rihkamakauppiaan kalleimmat aarteet – Esmeralda, Vilivili ja Urho heräävät henkiin Hillon kauhuksi ja lasten iloksi.

Romanttisen kaihomielinen ja hykerryttävän absurdi JAM kuljettaa katsojaa haaveellisesta visuaalisuudesta ilmeikkääseen mimiikkaan ja sähäkkään toimintaan. Mykkä tarinankerronta ottaa lapset ja muut klovnien hurmaamat kämmenelleen yllättävien tapahtumien pyörteisiin.

Koomisen iloittelun ja soljuvien tapahtumien alla JAM käsittelee vauhdilla muuttuvaa maailmaa, työn katoamista ja ihmisten epätietoisuutta uuden aikakauden kynnyksellä, tulevaisuutta jossa jokaisen on luotava oma työnsä ja ammattinsa, paikkansa maailmassa.

Kesto n. 50 min. Ikäsuositus +4. Liput 13,50-20,50 € Lippu.fi.

Koreografia ja musiikki   Simo Heiskanen
Esiintyjät                           Jonna Aaltonen, Mikko Makkonen, Eero Vesterinen, Simo Heiskanen
Visuaalinen suunnittelu  Karoliina Koiso-Kanttila
Valosuunnittelu               Ville Virtanen

Esitykset

Espoon kulttuurikeskuksen Louhisalissa
31.8               klo 19
1.9                 klo 10
2.9                 klo 15
3.9                 klo 15
4.9                 klo 10

Kannusalissa Espoon keskuksessa:
7.11               klo 10
8.11               klo 10

Välähdyksiä esityksestä voi nähdä Tanssi vieköön –festivaalilla messukeskuksessa (halli 6) la 19.8. klo 13 (http://tanssiviekoon.messukeskus.com/nykytanssikorttelin-aikataulu/) ja Espoon-päivänä la 25.8. Espoon kauppakeskuksissa (http://www.espoopaiva.fi/fi/genre/tanssi/).

Lisätietoja:
Koreografi Simo Heiskanen
simo.heiskanen@glimsgloms.com
+358405701129

Kuvia: bit.ly/jam_kuvat_medialle

Tiedotus: Marjatta & Kaisa – maetka.fi

Leave a Comment