MIMMIT-YHTYEEN UUSI YSTÄVYYS-LEVY

Ystävyys-levyllä lauletaan tarttuvasti ystävistä ja kavereista. Nimikkobiisin sanoitukseen osallistui yli 1000 lasta. Mimmien 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi julkaistaan kesällä 2017 uudelleen myös Mimmien ensimmäinen levy Hats, hats harakkainen.

Lasten suursuosikit Mimmit täyttää 10 vuotta 2017! Mimmien juhlavuotta vietetään teemalla Ystävyys ja sen kruunaa uusi kokoelma-levy. Ystävyys-levyn nimikkokappaleen sanoittamiseen osallistui yli 1000 lasta ympäri Suomea. Mimmit keräsivät lasten ajatuksia ystävyydestä ja Pauliina Lerche kirjoitti niiden pohjalta uuden laulun. Lasten ajatukset saivat aikaan niin liikutuksen kuin naurun kyyneleitä. Lapset voisivat hyvin opettaa aikuisille, kuinka toisia ihmisiä tulee kohdella.

Ystävyys-kappale Youtubessa: https://www.youtube.com/watch?v=D9N1pdZv0r8

Ystävyys-levyllä on neljä uutta, tarttuvaa laulua, joissa kaikissa on aiheena ystävyys sekä Mimmien suosikkikappaleita vuosien varrelta. Vanhoissakin lauluissa teemana on ystävyys tai vaikkapa äidin rakkaus eläin- tai ihmislapsiaan kohtaan. Uudet kappaleet on tuottanut Sampo Haapaniemi.

Mimmien oman loistavan bändin lisäksi levyllä vierailee muun muassa kitaristi Peter Lerche, pianisti Jiri Kuronen, lyömäsoittaja Mamba Assefa, huilisti Kari Heinilä, viulisti Esko Järvelä, kotonsoittaja Minni Ilmonen ja monia muita huippumuusikoita.

Mimmien 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi julkaistaan kesällä 2017 uudelleen myös Mimmien ensimmäinen levy Hats, hats harakkainen pirteillä päivitetyillä kansilla. Levy on ollut loppuunmyyty jo useita vuosia.

Hats hats harakkainen on täysin uudella idealla tehty lastenlevy, jonka omaperäinen soundi perustuu karjalaiseen moderniin maailmanmusiikkiin. Levyn sanoitukset pohjautuvat kalevalalaisiin tarinoihin, sekä Suomen kansan vanhoihin satuihin. Hats, hats harakkainen valittiin Emma-ehdokkaaksi 2008.

Mimmit keikkailevat ahkerasti juhlavuotensa kunniaksi ja uusimmat keikkapaikat voit tarkistaa täältä www.mimmit.com. Seuraavat keikat ovat myös listattuna ohessa.

Lisätiedot sekä haastattelupyynnöt:
Pauliina Lerche, 040 73 63 529
lerchepauliina@hotmail.com
www.mimmit.com

Kuva: Vuokko Salo
grafiikat: Meri Mort

Levyjen arvostelukappaleet:
Nora Idman: nora.idman@vlmedia.fi

Mimmien seuraavat keikat:
1.7 Porvoo, Suvisoitto, Grand klo 15.00
7.7 Jyväskylä, Jyväskylän kesä, teltta klo 14.00
8.7 Rääkkylä, Kihaus Folk, klo 17.00
su 16.7 Turku, Seikkailupuisto, klo 15.00
to 27.7 Inari, Sajos, klo 17.00
su 30.7 Turku, Europeade-kylä, Varvintori, klo 12.00
la 5.8 Helsinki, Linnanmäki, klo 14.00 ja klo 17.00

Leave a Comment