Referenssit

Kansanmusiikin ja kansantanssin edistämiskeskus (KEK)

Sirpa ja Riitta aloittivat hoitamaan KEK:in toiminnanjohtajuutta keväällä 2016. Aikaisemmin Sirpa on toiminut järjestön toiminnanjohtajan sijaisena kahteen otteeseen vuosina 2011 sekä 2013.

Taideyliopiston Sibelius-Akatemia

Sirpa toimii Sibelius-Akatemian kansanmusiikin aineryhmässä tuotantokoordinaattorina, jona hän vastaa etupäässä Folk Big Bandin tuotannollisista tehtävistä. Hän on myös luennoinut eri aineryhmissä markkinoinnista sekä tuottamisesta. Riitta on pitänyt luentoja music management otsikon alla.

Suomen ohjelmatoimistot ja agentit ry. (SOA)

Sirpa aloitti järjestön toiminnanjohtajana vuoden 2017 alusta. Tätä ennen hän toimi yhdistyksen tiedottajana vuosina 2015-2016.

Annamaija Music Company

Riitta toimi Annamaija Music Companyn tuottajana vuoteen 2016 saakka.

We Jazz

Riitta on tehnyt ilmoitusmyyntiä We Jazz 2015 -tabloidiin sekä sparrannut kollektiivia festivaalin yksityisen rahoituksen hankinnassa.

Polarartistit Oy

Sirpa toimii Polarartistien tiedottajana sekä tuottajana hoitaen yrityksen tiedotusta tiedotteista Facebook-sivun ylläpitoon sekä nettisivujen päivitykseen. Tuotantoja ovat mm. konsertit ja kesäteatteri.

The Irish Festival of Oulu

Sirpa on hoitanut festivaalin tiedotusta niin verkossa kuin perinteisessä mediassakin vuodesta 2015 alkaen.

Haapavesi Folk Music Festival

Sirpa toimi Haapavesi Folk Music Festivalin toiminnanjohtajana vuosina 2008-2009, 2014 sekä markkinointipäällikkönä 2013. Hän vaikuttaa nyt tapahtuman taustajoukoissa.

Folkelarm, Oslo

Sirpa ja Riitta hoitivat Folkelarm 2015 tapahtuman markkinointia Suomessa sekä hoitivat suomalaisten showcase-artistien tuotannolliset tehtävät, jotta artisti voi keskittyä olennaisimpaan.

Pispalan Sottiisi

Sirpa ja Riitta ideoivat Folklandia-risteilyn kansainvälistymistä ja sen vuonna 2016 järjestettyä ensimmäistä showcasea.

Mimmit Music Oy

Riitta on hoitanut Mimmien keikkamyyntiä vuodesta 2010 sekä hankkinut rahoitusta Mimmit Music Oylle kansainvälistymiseen.