Rauhan katrilli

– Apua Ukrainaan tanssien ja soittaen

Lahjoita tästä linkistä

Osallistu Rauhan katrilli -tapahtumaan Helsingissä tai verkossa ja lahjoita Ukrainan kriisissä kärsivien hyväksi nettilippaaseen.

https://lahjoita.punainenristi.fi/team/rauhan-katrilli

Rauhan katrilli järjestetään keskiviikkona 6.4.2022 klo 18-19 Helsingissä Balderin talon salissa. Esiintymässä nähdään mm. Vilma Jää, Kärri, NOOLI, Johanna Juhola ja Suhina. Tapahtumassa FolkJammaillaan Rami Melinginisännöimänä ja tanssitaan huutokatrillia Riina Hosion johdolla. Haastamme mukaan tanssimaan ja osallistumaan kaikki kynnelle kykenevät, joko ruudun välityksellä tai livenä. Näemme myös koostevideon etukäteen toimitetuista videotervehdyksistä ympäri Suomen. 

Stream 6.4.2022 klo 18-19 YouTubessa https://youtu.be/e4S39GFd0No 

Kansantanssijat ja kansanmuusikot keräävät Suomen Punaisen Ristin nettilippaaseen lahjoitusta katastrofirahastoon. Aktiivitekijät lahjoittavat pohjalle summan 400 €, joka on tarkoitus kymmenkertaistaa tempauksella kansantanssin ja kansanmusiikin yhteisön voimin. Jokainen osallistuja voi lahjoittaa juuri sen summan, kuin itse pystyy. 

https://lahjoita.punainenristi.fi/team/rauhan-katrilli

Pesämunan 400 € lahjoittajat:

Hanna Poikela, tanssija, tuottaja
Elias Martikainen, tanssija, tuottaja
Jarmo Romppanen/Vauhtiluiska, streamin tarjoaja
Johanna Juhola, muusikko
Teemu Korpipää, äänitekniikka
Maiju Laurila, tanssija, juontaja
Riina Hosio, tanssija
Salla Korja-Paloniemi, tanssija
Siiri Suoniemi, tanssija
Petri Prauda, muusikko
Emma Laitinen, tanssija
Jonna Lankinen, muusikko
Vilma Jää, muusikko
Marjatta & Kaisa Oy, tiedotus
Paula Susitaival, muotoilija
Saija Penttilä, muusikko

Rauhan katrilli järjestetään talkoovoimin. Balderin salin tarjoaa Fastighetsaktiebolaget Balder (Kiinteistöosakeyhtiö Balder). Äänikaluston tarjoaa Taito Hoffrén (Ääniä).

”Jokainen voi auttaa oman tilanteen mukaan, toivomme lippaaseen runsasta tukemista. Jokainen euro lasketaan. Lahjoita sinäkin, yhdessä voimme auttaa enemmän!” Tanssinopettaja Elias Martikainen kertoo.

”Kansantanssin ja kansanmusiikin yhteisöllisyys on vahvaa, ja siksi myös tukeminen yhdessä Ukrainan kriisissä kärsiville on meille tärkeää. Avun tarve tulee jatkumaan vielä pitkään ja toivomme, että tällä tempauksella voimme tanssien ja soittaen osoittaa välittämistä”, kertoo Rauhan katrillin järjestäjien puolesta Hanna Poikela.

Jos haluat tulla paikalle tanssimaan tai soittamaan huutokatrillia ja seuraamaan esityksiä, toivomme että ilmoittaudut etukäteen osoitteessa https://bit.ly/rauhankatrilli. Balderin sali sijaitsee osoitteessa Aleksanterinkatu 12, Helsinki.

Tapahtuma Helsingissä jatkuu sosiaalisen tanssin ja soiton merkeissä. Kannustamme koko Suomen soittajia ja tanssijoita kokoontumaan yhteen tanssin ja soiton merkeissä.

Lisätietoja:

Hanna Poikela
0407786358
hanna.poikela@gmail.com

Tiedotus:

Marjatta & Kaisa Oy