Oudot laulut vol.3

Mental Beauty Records julkaisee uutta musiikkia tasa-arvoisemman musiikkialan puolesta – Oudot laulut vol.3

Mental Beauty Records (MBR) on verkossa toimiva Kulttuuripaja ja levymerkki, jonka toiminnan tarkoituksena on edistää positiivista mielenterveyttä ja hyvinvointia musiikin tekemisen ja julkaisutoiminnan välityksellä. MBR ja sen kulttuuripaja Stageedistävät osaltaan kotimaisen musiikin monimuotoisuutta julkaisemalla erityisryhmien DIY-artistien musiikkia matalalla kynnyksellä. MBR:n missiona on rikkoa erilaisuuteen liittyviä ennakkoluuloja ja stigmaa tuomalla ihmisiä näkyviksi heidän osaamisensa, taitojensa ja lahjakkuutensa kautta. Oudot laulut vol 3 konseptilevy julkaistaan perjantaina 5.4.2019.  Tähän mennessä levymerkki on julkaissut kaikkiaan 126 biisiä.

Oudot laulut vol 3 on sarjassaan kolmas Mental Beauty Recordsin verkossa toimivassa musiikintekijöiden yhteisössä, Kulttuuripaja Stagessa alkunsa saaneista julkaisuista. Ainutlaatuisen Oudot laulut -levysarjasta tekee se, että levyillä julkaistujen biisien tekijät eivät ole koskaan kohdanneet kasvotusten, vaan kaikki on tapahtunut verkon välityksellä. Mental Beauty Records ja Kulttuuripaja Stage on toiminut kohtaamispaikkana ja sisällöntuotannon alustana. Ihmiset eri puolilta Suomea ovat tuoneet osaamisensa ja taitonsa yhteen ja saattaneet musiikillisia kokeilujaan ja tarinoitaan valmiiksi biiseiksi. Jotkut niistä voivat olla outoja, toiset tosi outoja. Riippuu ihan kuulijan omasta tulkinnasta. Kaikki ovat kuitenkin silkkaa timanttia. Juuri sellaisia, minkälaisia Outojen laulujen kuuluukin olla, toteaa MBR:n hankepäällikkö Sampo Riskilä.

Valtakunnallinen verkossa toimiva yhteisö on ensimmäinen laatuaan ja mahdollistaa musiikin tekemisen myös niille, joilta soittokavereita ei muuten löydy.

Stage on auttanut huomaamaan miten valtavasti musaa tehdään ja miten taitavia ja aktiivisia ihmisiä siellä on mukana. Stagessa on paljon tekijöitä ja teoksia, mutta se ei suinkaan lannista ketään. Stagen henki vaikuttaa olevan sellainen, että se innostaa kaikkia tekemään lisää ja oppimaan toisiltaan. On myös valtavan innostavaa kun biisit noteerataan ja niitä kommentoidaan. Kaikki palaute on arvokasta ja omat kaverit ei ehkä aina jaksa reagoida, joten Stagessa on samasta asiasta kiinnostuneita ihmisiä, kertovat Punk Parentsien yhtyeen jäsenet.

Kukunori Ry:n hanke MBR on sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) tukema hanke. Julkaisutoiminnan lisäksi MBR järjestää klubeja yhteistyössä Alakulttuurikeskus Loukon kanssa.

Promootiolevyt medialle lähetetään pyydettäessä.

Lisätietoja:
www.mentalbeautyrecords.fi
www.facebook.com/mentalbeautyrecords/
www.instagram.com/mentalbeautyrecords

MBR:n julkaisut Spotifyssa: @mentalbeautyrec

Levyn kansikuvahttp://bit.ly/kuvat_MBR

Riitta Huttunen
MBR viestintä- & promootiovastaava
puh. +358 50 355 1036
riitta.huttunen@kukunori.fi

Tiedotus: Marjatta & Kaisa