MIMMIEN LETKAJENKKA SOI MILJOONILLE JAPANILAISILLE

Mimmit-yhtye on mukana Japanin suurimman tavarataloketjun, Mitsukoshi-Isetanin joulukampanjassa ”Life Is A Gift”, jonka teemana on jenkka. Mimmit-yhtye on uudelleen sovittanut ja äänittänyt Letkiksestä (säv. Rauno Lehtinen, san. Saukki) erilaisia versioita kampanjaa varten ja kappale onkin kampanjan teemakappale. Vallila Interiorin Mimmit-mallisto on myös myynnissä tavaratalo-ketjun lippulaivatavaratalossa Mitsukoshi Shinjukussa.

Mitsukoshi-Isetan on tuottanut Mimmien Letkikseen erilaisia videoita kuten animaatiovideon, jonka tekijöinä on taiteilijoita eri puolilta maailmaa sekä videon, jossa tavarataloketjun työntekijät tanssivat Letkistä. Mimmit on kuvannut lisäksi Suomessa musiikkivideon, jossa on mukana suomalaisia kansantanssijoita. Letkis on ensimmäinen suomalainen kappale, joka nousi listoille eri puolilla maailmaa 1960-luvulla. Se oli aikoinaan listaykkösenä myös Japanissa.

Mimmien Letkis tulee soimaan ketjun tavarataloissa Japanissa, Kiinassa, Malesiassa, Singaporessa ja Thaimaassa useita kertoja päivässä koko kampanjan ajan 11.11.–25.12. Mimmit ovat esillä myös tavaratalon kampanjanäyteikkunoissa.

Letkis-videota voi katsella ja kuunnella seuraavasta linkistä: christmas-journey.com

Mimmit lähtivät kiertueelle Japaniin 13.11. Kiertueeseen kuului myös esiintyminen Mitsukoshi Nihombashissa Tokiossa. Kiertueen muut konsertit olivat:
15.11. Nardis, Tokio
17.11. TUC, Tokio
18.11. Haretara Sorani Mamemaite, Tokio

Mimmit

Mimmit on yksi Suomen suosituimmista lastenmusiikkiyhtyeistä. Yhtye on julkaissut neljä levyä, joista viimeisin Muskari (2015) on saanut ylistävät arviot sekä kriitikoilta että kuuntelijoilta. Mimmit ovat tuttuja lapsille erityisesti TV-ohjelmistaan, joista uusin Mimmien Muskari pyörii tällä hetkellä MTV Juniori -kanavalla. Mimmit tähtää myös kansainvälisille markkinoille, Mimmit-animaatiot on jo myyty seitsemään eri maahan muun muassa Pohjois-Amerikkaan. Animaatioihin pohjautuva Vallila Interiorin Mimmit-mallisto julkaistiin keväällä 2015. Mallisto on ollut suosittu ja se oli ehdolla muun muassa vuoden tekstiilimallistoksi Muoto-gaalassa syksyllä 2015. Mimmit seikkailevat myös kuvakirjoissa.

Kiertueen tiedotuksesta Suomessa vastasi Marjatta & Kaisa.

Lisätietoja:
Pauliina Lerche
lerchepauliina@hotmail.com
+358 40 736 3529
www.mimmit.com

Mitsukoshi-Isetan
Mitsukoshi-Isetan on Japanin suurin tavarataloketju. Ketjun Japanin tavarataloissa vierailee vuosittain yli 200 miljoonaa asiakasta. Ketjulla on Japanissa 12 yhtiötä ja 27 liikettä.
www.imhds.co.jp/english/

Leave a Comment