Kare Poutanen

Kansainvälisten tähtien taustatanssijasta laulajaksi – Kare Poutanen julkaisee toisen singlensä

Aiemmin muun muassa Enrique Iglesiasin ja Dr Albanin taustatanssijana toiminut laulaja Kare Poutanen julkaisee toisen singlensä ’Rakastan sua vaan’ perjantaina 15.3.2019.

Elämäniloinen, aurinkoa muiden päiviin paistava artisti Kare Poutanen on aloittanut musiikkiuransa aikuisiällä. Tätä ennen artisti toimi ammattitanssijana monen kuuluisan artistin taustalla kiertäen ympäri Eurooppaa ja pääsi näin tutustumaan musiikkimaailmaan aitiopaikalta. Vauhti sokaisi nuoren tanssijan, ja keho laittoi stopin kellon kanssa kilpaa juoksemiselle noin kaksitoista vuotta sitten, kun Kare sairastui skitsofreniaan. Taide on aina kiinnostanut Poutasta; hän on osallistunut erilaisiin taide-/ teatteriproduktioihin nuoruudessaan ennen tanssijanuraa.

Kesän hyvää fiilistä ja auringon lämpöä hohkava biisi ’Rakastan sua vaan’ soi tarinaa miehestä, joka on niin ihastuneen onnellinen, että halkeaa, jos ei pääse julistamaan rakkauttaan koko maailmalle. Elämäniloinen matka hyvänmielenlähettilääksi tituleeratun Poutasen kanssa highlife- genressä kuljettaa kauneimpien rakkaustarinoiden syvyyksiin.

Mental Beauty Records (MBR) on voittoa tavoittelematon levymerkki, joka on suunnattu mielenterveyskuntoutujille, kehitysvammaisille sekä heidän omaisilleen. Kukunori Ry:n hanke MBR on sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) tukema hanke. MBR on julkaissut lähes 10 albumia sekä useampia singejulkaisuja. MBR:n kärkenä on musiikintekijöiden verkkoyhteisö, Kulttuuripaja Stage, jossa eri ikäiset muusikot, tuottajat, kansitaiteilijat ja sanoittajat ympäri Suomen kohtaavat ja tuottavat yhteistyössä biisejä.

Kare Poutasen single on kuunneltavissa Spotify:ssä ja iTunes:ssa pe 15.3. lähtien.

Haastattelupyynnöt:
Kare Poutanen
045 139 0455
karepoutanen@gmail.com

Kuvat: bit.ly/kuvat_MBR

Lisätietoja:
www.mentalbeautyrecords.fi
www.facebook.com/mentalbeautyrecords/
www.instagram.com/mentalbeautyrecords
MBR:n julkaisut Spotifyssa: @mentalbeautyrec

Riitta Huttunen
MBR viestintä- & promootiovastaava
puh. +358 50 355 1036
riitta.huttunen@kukunori.fi