OUDOT LAULUT VOL 4.

Mental Beauty Records (MBR) on levymerkki ja verkossa toimiva kulttuuripaja, jonka toiminnan tarkoituksena on tukea ihmisten positiivista mielenterveyttä ja hyvinvointia musiikin tekemisen ja julkaisutoiminnan keinoin. Keskiviikkona 11.12.2019 julkaistaan MBR:n neljäs konseptilevy Oudot laulut vol 4. Sen kappaleet ovat syntyneet yhteistuotantoina toisilleen ennestään tuntemattomien ihmisten kesken MBR:n verkossa toimivassa Kulttuuripaja Stagessa. Valtakunnallinen verkossa toimiva yhteisö on ensimmäinen laatuaan ja mahdollistaa osallistumisen musiikin tavoitteelliseen tekemiseen vaikkapa kotoa käsin.

“Mental Beauty Recordsin toiminta kannustaa luomaan musiikkia ja sitä kautta sanoittamaan tunteita ja avaamaan kehossa olevia lukkoja ja traumoja. Olen elävä esimerkki siitä että vakavasta mielenhäiriöstä voi parantua kun löytää väylän esittää musiikkia ja ammattilaisia tukemaan luomisprosessissa coolilla tavalla!” Kulttuuripaja Stagen jäsen

MBR ja kulttuuripaja Stage pyrkii osaltaan edistämään kotimaisen musiikin monimuotoisuutta luomalla puitteet erilaisten ihmisten kohtaamiselle ja musiikillisten kollaboraatioiden syntymiselle verkkoympäristössä sekä julkaisemalla erityisryhmiin kuuluvien DIY-artistien musiikkia. MBR:n missiona on rikkoa erilaisuuteen liittyviä ennakkoluuloja ja stigmaa tuomalla ihmisiä näkyviksi heidän vahvuuksiensa ja osaamisensa kautta. Kulttuuripaja Stagessa on yli 170 musiikin tekemisestä kiinnostunutta jäsentä. MBR on julkaissut kolmen vuoden aikana 162 äänitettä, jotka ovat kuultavissa kaikissa suoratoistopalveluissa Oudot laulut vol 4 albumin tapaan. 

Kukunori Ry:n hanke MBR on sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) tukema hanke, joka päättyy joulukuun lopussa 2019. Tammikuussa 2020 käynnistyy uusi STEA:n tukema hanke Mental Beauty Culture, jonka toiminnan keskiössä on Mental Beauty Recordsin tapaan Kuttuuripaja Stage. 

Oudot laulut vol 4. Spotify:ssä: https://open.spotify.com/album/4i8VKVF5EqraaJz7sc98G4 

Levyn kansikuva: Mika Luukkonen 

Kansitaide: Jules Nowhere

Lisätietoja:
www.mentalbeautyrecords.fi
www.facebook.com/mentalbeautyrecords/
www.instagram.com/mentalbeautyrecords

MBR:n julkaisut Spotifyssa: @mentalbeautyrec

Promootiolevyt medialle lähetetään pyydettäessä.
​Susanna Kaste, susanna.kaste@kukunori.fi

Tiedotus
Marjatta & Kaisa – Maetka.fi