MIMMIT-YHTYE – 10 VUOTTA YSTÄVYYTTÄ

Lasten suosikkiyhtye Mimmit on tullut 10 vuoden ikään. Mimmien juhlavuotta vietetään teemalla Ystävyys.

Mimmien 10-vuotiseen uraan mahtuu paljon; yli 400 konserttia Suomessa ja ulkomailla, neljä levyä, kolme omaa TV-sarjaa, 39 jaksoa animaatioita suomeksi ja englanniksi, kuusi kirjaa, kaksi tekstiilikokoelmaa yhdessä Vallila Interiorin kanssa, tunnuskappale Japanin suurimman tavarataloketjun joulukampanjaan ja yli miljoona videoiden katselukertaa Youtubessa. Yhtye on saanut vuosien varrella palkintoehdokkuuksia niin Emma-, Kultainen Venla kuin Muoto-gaaloissa.

Lapset voivat nauttia Mimmien musiikista ja seikkailuista myös ulkomailla. Mimmit-animaatiot on myyty 25 maahan ja lisäksi niitä voi katsoa Toongogglesin kautta englanniksi 196:ssa maassa.

Juhlavuoden kunniaksi Mimmit kertovat musiikin ja videoiden avulla ystävyydestä. He toivovat, että kaikki löytäisivät ystävän itselleen. Mimmit keräävät lasten ajatuksia ystävyydestä helmikuun aikana. Mukaan haastetaan niin Mimmit-fanit kuin päiväkoti- ja eskariryhmät sekä 1-2 -luokkalaiset. Osallistuneiden ryhmien kesken arvotaan palkinnoksi Mimmien konsertti. Lisäksi arvotaan tuotepalkintoja.

Ajatusten pohjalta sävelletään ja sanoitetaan Ystävyys-teemalaulu. Se julkaistaan Lapsimessuilla 21.4.2017. Samalla julkaistaan myös Mimmien uusi levy; Ystävyys.

Mimmit konsertoivat juhlavuoden aikana ahkerasti ympäri Suomea. Juhlavuoden aloittaa konsertti Mimmien kotiseudulla Rääkkylässä su 26.2. Mimmit konsertoivat myös Seinäjoen kaupunginorkesterin kanssa, Lapsimessujen pääesiintyjänä, kesäfestivaaleilla sekä tekevät syksyllä mittavan koko Suomen kattavan kiertueen.

Lisätiedot sekä haastattelupyynnöt:
Pauliina Lerche
040 73 63 529, lerchepauliina@hotmail.com
www.mimmit.com

Kuva: Vuokko Salo, grafiikat: Meri Mort

Tiedotus: Marjatta & Kaisa – maetka.fi

Leave a Comment