Mimmit – musiikki yhdistää

Mimmit tuo musiikin ilon myös erityistä tukea tarvitseville lapsille

Mimmit tuo tukiviittomat täysin uudella tavalla osaksi lastenmusiikkia Musiikki yhdistää- kiertueella. Mimmit-lauluihin on tehty tukiviittomakoreografioita, joihin myös yleisö saa yhtyä. Mimmit kiertää keväällä ympäri Suomea, konsertteja on mm. Tavastialla Helsingissä, Tampere-talolla, Sigyn salissa Turussa, Korundissa Rovaniemellä sekä Keski-Euroopassa. Musiikki yhdistää- kiertue jatkuu kesällä ja syksyllä 2020. 

Musiikki yhdistää- konsertissa kuullaan Mimmit Musapatti TV-sarjasta tuttuja Musapatti-lauluja sekä Mimmien hittibiisejä vuosien varrelta. Musapatti-laulut yhdistävät musiikin ja oppimisen jännittävällä tavalla. Korvamatolaulujen avulla tieto tarttuu kuin purkka: hauskasti ja mukaansatempaavasti.

Tukiviittomia käyttävät puheen ja kielen häiriöistä kärsivät, suomea vieraana kielenään puhuvat sekä kehitysvammaiset ja autismin kirjon lapset. Tukiviittomat kehittävät ihan jokaisen lapsen kielellisiä valmiuksia. Musikaalisesti toteutetut viittomat ovat kuin tanssia käsillä. Puhevammaisten tulkki Siina Liimatainen on tuottanut tukiviittomakoreografiat.

Tukiviittomia nähdään myös uudessa Mimmit Musapatti TV-sarjassa, joka yhdistää musiikin, animaation, tanssin ja tiedekokeet. Sarja on saanut loistavat katsojaluvut MTV3-kanavan lauantaiaamuissa. Sarja jatkuu 13.6 saakka. Jaksot ovat katsottavissa myös MTV-palvelussa.

Mimmit on yksi Suomen tunnetuimmista lastenmusiikkiyhtyeistä. Mimmit ovat tehneet yli 600 konserttia Suomessa ja ulkomailla ja julkaisseet kuusi kehuttua levyä. Mimmit-videoita on katsottu Youtubessa yli 3.5 miljoonaa ja Mimmit-lauluja striimattu mm. Spotify yli 5 miljoonaa kertaa!

Musiikki yhdistää kevään kiertuepäivät:
29.2. Kuopio, Kauppakeskus Minna 
7.3. Saksa, Hampuri, Merimieskirkko 
8.3. Espoo, Louhisali
27.3. Hämeenlinna, Kumutalo
28.3. Tampere, Tamperetalo 
29.3. Turku, Sigyn-sali
1.4. Joensuu, Konservatorion sali
1.4. Hammaslahti, Hammaslahden nuorisoseuran talo 
2.4. Vieremä, koulukeskus
3.4. Rovaniemi, Korundi 
4.4. Kittilä, Kino Yläri 
5.4. Oulu, Valve-sali 
19.4. Helsinki Tavastia
25.4. Hollanti, Rotterdam, Finse Huis
25.4. Belgia, Bryssel, Chapel of Europe 
26.4. Luxemburg, Foundry 
27.4. Luxemburg, Ecolee Europeen
1.5. Saksa, Köln, Finnische Gemeinschaft
2.5. Saksa, Berliini, Suomen suurlähetystö
3.5. Saksa, Frankfurt, Finnische Gemeinde Frankfurt

Mimmit musapatti – Katso tästä linkistä!

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Pauliina Lerche
040 7363 529
lerchepauliina@hotmail.com
www.mimmit.com

Kuvia: https://mimmit.com/medialle/

Tiedotus
Marjatta & Kaisa – Maetka.fi